feliciaekegrens.blogg.se

välkommen in i kaoset!

Sov unge sov.

Kategori: Kärlek

Här sitter jag och nattar barn. Helt slut efter vår fartfyllda eftermiddag. Vi har hängt på lekplatser , jag har burit(!!!) ner vagn, skräp + barn ner för alla jäkla trappor. Vi bor högst upp. Det är sjuttioelva trappor upp.
Inte nog med det så gick jag och handlade med bara en(!!) (lite mer utropstecken) vagn.
Så efter att ha fått hjärtat i halsgropen ca 5 gånger på väg till Willys så kom vi äntligen fram, och barnen.. Skötte sig?
Julie sprang bara iväg en gång. Så ja, en bra handling, och jag borde ha diplom.
Det blev inte att skriva kontrakt idag, det blev förhinder , så det skrivs i morgon ist.

Pöss

Gomörra!

Kategori: Allmänt

Här har det varit liv sen klockan halv fem i morse. Tillochmed Julie var uppe tidigt. Nu ska vi snart göra oss i ordning och sen iväg och skriva klart alla papper på vårt hus :))
Sen efter det så ska vi vidare till mamma och hjälpa henne att flytta.
Nä, nu ska jag ha mer kaffe och passa på att pussa på min man medans barnen leker.

Tillbaka

Kategori: Kärlek

Nu var det ett tag sen jag skrev , men det har hänt otroligt mycket. Vi har fått hus, och vi planerar, fixar , donar. Så bloggandet har inte varit jätte prioriterat.
Går på moln just nu. Allt faller på plats. Och det är så skönt att jag har hittat detdär "lugnet" som jag har letat efter i flera år. Jag är .. Lycklig.
Denna veckan ska jag bara umgås med min familj o mina vänner. Syrran är nere från Gbg och idag ska vi ta en sväng på stan. Dock så får jag dra med mig tre ungar, men det får gå :p
Nu ska jag in i duschen med min man ! <3

Statsbondgården

Kategori: Kärlek

Idag har vi hängt på statsbondgården. Helmysigt!
Sen tog vi en sväng bort till mammsen på en kaffe, och sen kom Julies moster och hämtade henne så jag och mannen fick lite egentid. :)

Kärlek

Kategori: Kärlek

Gud va skönt det är att min älskling är hemma igen. Har sovit ganska bra inatt tillochmed! :)
Nu har han åkt till jobbet , och Julie ska snart med sin morbror till sin mormor, och jag ska passa på att storhandla och träffa min bästis förhoppningsvis !
I morgon har vi bestämt att ha kvällen bara för oss, så vi ska gå på bio och bara umgås för oss själva. Det är ju inte det lättaste att få egentid när vi alltid har barn hemma, Julie har jag haft fulltid de senaste månaderna och pojkarna är här varannan vecka.
Inte för att jag klagar på det, jag älskar barnen och jag älskar att ha dem här, men tid tillsammans i ett förhållande är viktigt om man vill få det att funka. Som igår kväll tillexempel, jag och Mick satt och pratade och skrattade i flera timmar innan vi gick och la oss. Han och jag kan verkligen prata och diskutera allt. Han vet alla mina mörkaste sidor, och jag vet hans. Vilket gör att vi kan kommunicera på en nivå som jag tror de flesta par har väldigt svårt för. Jag är extremt lyckligt lottad!
Och i morgon skriver vi antagligen kontrakt på VÅRT hus :) :) lycka!!!

Sömn.

Kategori: Allmänt

Denna natten kunde vi ha skippat. Varit vaken till och från, sov en timme kl 03.30 och vaknade vid halv fem. Är ungefär som en skadskjuten gnu. Nu försöker jag piggna till med lite kaffe, och sen en dusch.
Jag hatar mina sömnproblem. Det hade varit underbart att bara få sova en enda natt, utan mardrömmar och utan uppvak.
Har dessutom varit uppe och torkat kattbajs mitt i natten, inte det roligaste. Kattfanskapet satte sig på ett lakan i minstingens säng och tog sig friheten att bajsa . Fyfan vilken natt.

Bus med lillskit

Kategori: Julie

Ute i det fina vädret med min lillskit. :)
Hon försöker tvinga mig att äta sand
"Du måsse faktiskt smaka mamma, det är gott!! Kaka, namnam!"

God morgon ifrån oss!

Kategori: Kärlek

Här hemma är det full rulle med både katter, barn & marsvin som ska ha frukost.
Ska strax hoppa in i duschen och sen blir det storstädning med min skrutt hela dagen. I morgon kommer ÄNTLIGEN min man hem. Gud va jag har svårt att sova utan honom! Inatt har jag kramat två kuddar och slingrat mig om täcket i hopp om lite värme. Men nej, det ledde bara till nackspärr och ännu mer saknad.
Här har ni en bild på Usama bin Julie i morse ;)

Sömnproblem deluxe!

Kategori: Allmänt

God morgon! Här hemma har jag varit uppe sen halv fem. Sömnproblemen från helvetet smyger sig på varenda gång jag är ensam. Mick är i Jönköping och jobbar och är borta tills tors och jag saknar honom mer än ord kan beskriva :/
Snart ska jag och Julie gå bort till hennes dagis så hon får leka där idag. Och när jag har lämnat Julie ska jag inom Julia på en långkaffe. Det behöver jag!

Håller tummarna!

Kategori: hemma hos oss

I morgon vid denhär tiden så åker vi och kollar på ett hus, förhoppningsvis vårt hus inom kort.
Det blev inget med det andra huset och vi har hittat ett som är alldeles perfekt för oss! :)
Julie är fortfarande hos sin farmor och jag längtar ihjäl mig efter henne! Lilla älsklingen va tomt det blir här hemma utan dig. :(
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, förmodligen in till stan med barnen för att mata änderna i parken, sen kanske kanske en kaffe, om jag flörtar riktigt hårt med mannen min ;)

mysig dag!

Kategori: Kärlek

vilken härlig dag det har varit idag (förrutom handlingen i 300 graders hetta )
vi hängde ute på gården på förmiddagen och tog fina bilder på barnen. Nu har Julie åkt till sin farmor och kommer hem i morgon igen och jag har lowe här hemma!
just nu ligger jag i sängen med neddragna persienner och försöker svalka mig i denna hettan. lägenheten är ungefär som en bastu när solen ligger på, och vi glömmer ju självklart att köpa fläkt varenda gång vi är inne i stan..
snart är det dags för mig och Lowe att göra grekiska hamburgare och vitlökskroketter , sen hoppas jag på att få hem min man tidigt idag <3
 
 
 någon ville upp ;)
puss min älskling! <3
njuter <3
halluuuuuuuuuuuuu?

min snygging!
 
 

Handlar & handlar

Kategori: Allmänt

Känns som jag inte gör annat.
Men antar att det är så när man har en familj på fem :p

En såndär dag

Kategori: Felicia

Idag är en såndär dag när jag egentligen bara vill lägga mig i min säng, käka pizza eller något annat onyttigt och kolla på Greys anatomi eller något annat roligt. Och inte göra tvärtom och springa runt och uppfostra tre barn ensam, laga mat, städa & allt annat som jag verkligen inte känner för idag.
Nä, nu ska jag försöka rycka upp mig och fixa den där jävla maten. Så kanske det lugnar sig här. Ciao !
Här får ni en bild på hur jag känner mig just nu. Nöff nöff.

Stan & glass!

Kategori: Kärlek

Idag har vi hängt hela förmiddagen inne i stan, först möte för min och micks del, sen hämtade vi barnen och köpte äpple och glass!
Nu har vi precis kommit hem, mannen är på jobbet och jag spånar på vad vi kan käka till middag. Helt slut nu efter allt röj med barnen runt omkring fontänen på torget ;)

Bästa köpet!

Kategori: hemma hos oss

Det bästa köpet någonsin typ. Jag spenderar min kväll här idag, med lillfisen sovandes bredvid mig <3

<3

Kategori: Julie

gud va jag älskar mitt fantastiska barn

farligt .

Kategori: Felicia

spisen höll på att ta fyr här hemma. Det började ryka utav bara helvete bakom den. och jag panikslagen tänkte att " nu sprängs den! och vi som precis köpt nytt köksbord.."
men det löste sig! jag ringde till hyresvärden som skickade först hit två personer som konstanterade att "detta kan inte vi fixa, det får en elektriker göra"
jahopp?
så det var bara att ringa hyresvärden igen.
men nu är den lagad och funkar utmärkt!
Även fått hem vår nya säng idag! Bild kommer senare. :)
Nu ska jag kolla på ett program på youtube som jag fastnat för " extraordinary people" heter det och det rekomenderas starkt!
här kommer en bild på mig och min älskade man, fy vad jag avgudar den mannen! <3

Visning!

Kategori: Allmänt

Vi fick svar!! I morgon ska vi på visning och jag går på moln! :D

Leta hus!

Kategori: Allmänt

Vi har äntligen bestämt oss för att leta efter ett hus att hyra. Det blir så trångt när alla barnen är hemma och vi vill ju så småningom ha en till bebis, då kan man inte bo i en trea.
I morse hittade vi ett hus som båda två fastnade för, så vi skrev och nu sitter jag och väntar på svar. :)
Lillfisen har feber här hemma så det blir inte några större utflykter idag. Antagligen en sväng till affären för lite mat handling men sen blir det en hemma dag med städ och tvätt för vår del.
Jaja, nu ska jag ta tag i kaoset här hemma!

Impulsiv var det

Kategori: Allmänt

Impulsköp

Kategori: Allmänt

Har jag berättat för er att min man är impulsiv utav bara fan?
Först fick han för sig att vi skulle gå till lampaffären, yes! På med kläder på mig och Julie och ner för hissen åker vi, redan där har Mick bytt om 3 gånger. När vi kommer ut så kommer han på att han måste ha rullo för att få bort katthåren, så upp åker vi igen. Sen åker vi ner och då säger han : vi går till kiosken så tar vi lampaffären i morgon, okej.. Går till kiosken. "Ah men vi går till lampaffären ändå."
Sagt om gjort. När vi äntligen är på lampaffären så köper han 1 lampa.
Sen får han flipp när vi går ut och köper en till, haha!
Jaja, några lampor rikare.
Nu är mannen på jobbet och jag ska försöka montera upp lampor!
Pöss!

Söndag!

Kategori: Allmänt

Gomörra!
Här sitter jag, trött som en skadskjuten gnu och dricker mitt morgonkaffe.
Idag kommer syrran och mina älskade systersöner på besök. Sen efter det så ska vi vidare till ett kalas!
Har börjat fundera på att fråga håret blont igen.fast när jag gör det, så ska det vara ordentligt hos en frisör och inte sånna skit produkter som man köper ifrån affären.
Bild på blond felicia. Shit vilken skillnad det är!

Statsbondgården

Kategori: Kärlek

Idag har vi hängt på statsbondgården , jag och min stora älskade familj!
Jag var nästan mer intresserad av Djuren än ungarna ;)

Inköpt

Kategori: Allmänt

Här är lite utav kläderna som inhandlades idag :) är skitnöjd med både byxor och tröja till Julie för 147:-
Lowes tröja gick på 75 och så fick han en handväska för 50. (Ja, han får ha väska om han vill :))
Mina tre tröjor gick på 150 :-

Ganska nöjd felicia idag!

Det löser sig.

Kategori: Allmänt

3 års utbrotten ifrån helvetet har vi haft här hemma idag.
Ett tag så funderade jag på att gå upp för sjukhusbacken och in på Psyk. Julie har flippat för minsta lilla och hon försöker hitta hur hon kan köra över sin stackars mamma på alla möjliga vis.
Först var det att hon ville stanna längre på lekplatsen, jag som var svintrött efter stan & glass och massa bus sa "okej vi stannar en liten stund till."
Och när vi väl skulle gå så började hon skrika och bråka om att jag minsann var en dum mamma .
Efter detdär utbrottet var det vidare till netto, och där skulle hon jävlas genom att sticka ifrån hela tiden, och drog även med sig lowe . Så där sprang jag efter två helvilda treåringar..
Sen flippade hon för hon fick sitta i vagnen när vi skulle hem. Och nu när vi är hemma så är hon extremt upprörd för hon inte får chips. -.-

Jaja, vi hade det mysigt innan alla dessa utbrotten! Köpt lite nya tröjor till mig, en tröja till lowe, byxor och tröja till Julie på rean & Mick köpte två snygga skjortor! Bilder kommer sen!
Nu har jag tagit en paus ifrån att vara mamma i en kvart och dricker kaffe och lyssnar på timbuktu.
Det löser sig!

Saker ni inte visste om mig

Kategori: Felicia

1. Jag är höjdrädd. Som fan faktiskt. Ändå ska jag ge mig på de Största och högsta jag kan hitta på Liseberg tex ;)
2. Jag sov endast 3 timmar per natt i flera år innan. Helt sjukt. Nu sover jag Som en stock bredvid min fästman
3. Jag är extremt musikberoende. Jag måste lyssna på musik varje dag. Jag väljer även musik efter mitt humör.
4. Jag har dvärgskräck. Något jag skäms över men det kan inte hjälpas.
5. Jag klarar inte kritik utan att bli antingen skitledsen eller as förbannad och ska riva upp hela världen, Och tycka att alla är idioter.
6. Jag drömmer alltid helskumma drömmar, i går drömde jag tex att Mick var en elak vampyr.
7. Jag är smink beroende, kaffe beroende, bekräftelsebehovet ifrån helvetet har jag med.
8. Jag har väldigt få vänner, men dock då är de helt underbara de jag har kvar. När jag blev gravid så rensade jag bort nästan alla.
9. Jag tror på andar, på att något annat händer efter döden och inte bara tomt mörker.
10. Jag är världsbäst på att snoka, vill jag hitta något, så gör jag det.

Tacopaj & kaos

Kategori: Allmänt

Shit. Helt slut idag. Var först inne i stan med mina två älsklingar, letade jacka till Mick , men inte en enda fin jacka kunde vi hitta.
Sen vidare hem, och efter det affären med skrikit barn på snart tre höstar. Börjar så fort vi kommer innanför dörrarna på Willys "mamma ja vill ha glass!!"
Jag (pedagogisk) "du har en glass i frysen hemma,du kan få den efter maten."
Hon : "Du LJUGER mamma! Det finns ingen glass hemma, du är dum!!"
Ungjävel! Tänkte jag och mitt pedagogiska humör flög iväg.
Nu har hon ätit sin glass iaf, efter ett förlåt och en stor gosig kram så är vi vänner igen.
Jag har försökt mig på tacopaj idag! Helgott!
Nu ska jag kläppa en kopp kaffe från min älskade kaffebryggare, en av alla underbara presenter jag fick på min födelsedag. Även fallskärmshoppning fick jag med ;)