feliciaekegrens.blogg.se

välkommen in i kaoset!

Spegelkomplex

Kategori: Felicia

Jag har varit överviktig. Sjukt nog.
Jag var vegetarian innan jag blev gravid med Julie & smal som en sticka. Sen när jag blev gravid så började jag äta kött igen, vilket bidrog till att jag blev kolossal. Jag gick upp från 45 till 70. Fattar ni hur många kilon det är?
Inte nog med det så när jag hade fått Julie så fick jag pspruta som bidrog till ännu fler kilon. Så 80 kilo vägde jag som mest.
I januari 2012 bestämde jag mig att nu jävlar ska det bort , och jag tränade som en galning och levde på naturdiet drinkar och ägg i månader,
Jag nådde -10 kilo i maj månad, och nu över ett år senare väger jag 52 kilo.
Det är helt sjukt hur mycket jag har gått ner. Dock måste jag bli av med mina komplex och tänka att jag är så smal som jag faktiskt är nu.
Men jag är stolt! Att jag faktiskt klarade det och inte gav upp. Jag tränar fortfarande både hemma och på gym, allt för att jag ska må bra i mig själv!
Grym är jag!
Pöss!

Egentid var det

Kategori: Felicia

Nötter cola & twilight filmerna .
Precis va jag behöver just nu!

Hur bekväm?

Kategori: Kärlek

Dethär med att vara bekväm i förhållanden är ju sjukt roligt, micks kommentar igår var klockren "alltså, fattar du?? Jag SKITER med öppen dörr, det är ju helt sjukt!!"
Mitt svar? "Tur att du trivs då? Haha, du är knäpp"
Jag(som är extremt väluppfostrad faktiskt) skulle aldrig drömma om att varken fisa eller bajsa(!!?) med öppen dörr,jag har väl på sin höjd rapat. men om andra är så bekväma med mig så go ahead ;)
Däremot så fläskar jag ut mig med att springa runt i hans gamla tröjor och trosor halva dagarna, det är nästan det bästa som finns.
Här får ni en bild på min man, som inte bara Bajsar med öppen dörr, han är mannen som talar med ankor också. ;)

Alone time med mannen

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag och min man på bio! Det behövs kan jag ju säga! Man saknar ihjäl sig efter varandra när han jobbar från 13-21 och ibland är han inte hemma förrens elva på kvällen. Och det är ju inte ofta det händer att vi är barnlediga så vi får väl passa på! I morgon blir det att sätta oss på någon uteservering med fina vänner och bara ha skitkul!
Innan Mick slutar jobba ska jag hinna med att lämna lowe, iväg till vårdcentralen för att kolla upp knölen, Sen försöka hinna till stan och lämna in min gitarr eftersom jag knappt spelar på den längre, har varken ork eller tid att spela. Kanske hinns det med en kaffe med min bästis också? ;)

Nä, nu ska jag ner till tvätten! Pöss

Helt slut.

Kategori: Allmänt

Nu ska jag sätta på kaffe till mig och välling till lowe. Vi har haft det skitkul idag! Röjt på busfabriken och lowe vågade åka en massa rutchkanor själv!
Sen har vi handlat inför middagen för mig och Mick ikväll som blir biffar med fetaost och soltorkade tomater i :)
Efter det så var vi ute på gården och körde lite motorcykel!
Nä, nu ska jag fixa i ordning vällingen!
Pöss!

Egentid.

Kategori: Allmänt

Har lite egentid just nu med kaffe och en bok. Minstingen sover middag & Storebror kollar Pippi.
Sliten like a gnu idag. Försöker piggna till så jag och lowe kan hitta på något skoj i eftermiddag, kanske busfabriken. Nu när jag och lowe får hänga lite ensamma så vill jag ju hitta på något roligt för honom. Det är ju klart en stor omställning för honom att vara hos oss varannan vecka och ha energiknippet Julie som gormar och leker rövare. Och jag vill ju att lowe ska trivas med både mig och minime, känna sig trygg och känna att han kan lita på mig också. Så idag är min och Lowes dag! :)

I väntan på maten

Kategori: Felicia

Haha, det låter nog som jag inte gör annat än att laga mat. Fast nu är mina bonusungar här i några dagar och det är deras mat som jag fixar just nu ;)
Jag är riktigt nere idag. Sjukvården i Halmstad är ju inte det bästa kan jag ju säga. Hittade en knöl i bröstet för 2 veckor sen och jag har ringt och ringt och ringt och blivit runt skuffad på telefonen som en idiot.
Idag fick jag tag på bröstmott och där kunde de inte heller hjälpa mig, för jag har inte fyllt 25, och det verkar ju som de menar att man inte kan ha cancer förrens man är 25 bast. Och jag grät och försökte förklara att jag har cancer i släkten, och att jag har redan vänt mig till både vårdcentral och Mammografin men ändå så säger kossan att jag ska söka igen till vårdcentralen. Idioter!
Dessutom så la hon upp det såhär
"Men felicia, du förstår väl att det inte finns några tider, det är ju sommar!!"
Och jag när jag blir arg blir väl inte jätte trevlig och svarar tillbaka
"Ja, men det är väl förfan inte så att cancer tar semester över sommaren?! Jag vill ju ha hjälp!!!!"

Nä, nu ska jag lugna mig med kaffe och se till att barnen får mat . Puss och hej.

Och efter många svordomar

Kategori: Allmänt

Så är det nya bordet på plats.

Tacos & saknad

Kategori: Kärlek

God kväll på er!
Just nu håller jag på att fixa med maten till mig & Mick. Tacos står på menyn ikväll!
Idag har jag hunnit med en massa grejer. Både handlat, fikat med pappsen , fikat ännu mer med Julia, städat, färgat hår, konkat på vårt gamla köksbord till vrummet så det är numera ett matsalsbord. Burit in det nya bordet med stolarna som vägde 20 ton & nu lagar jag mat. Herregud va man hinner med när man har tråkigt. Saknar ihjäl mig efter min unge! Fattar inte hur jag ska orka hela veckan utan henne.
Men hon har det roligt hos sin farmor. När jag som den tjatiga och övernojiga mamman som jag är försökte ringa och prata lite med henne så resulterade det att hon klickade(!!) mig 3 gånger. Jäkla unge <3 haha!
Nä, nu ska jag slänga på lite musik . Puss och godnatt!

Sovmorgon

Kategori: Kärlek

Jag & mannen sov till tio(!!) idag.
Det är första gången på länge som det händer. Känns fortfarande helt konstigt Att inte ha några barn här hemma. Det är både skönt och ledsamt på samma gång. Saknar ihjäl oss efter barnen.
Nu ska vi fixa lite käk, och sen går Mick till jobbet och jag ska kanske in mot stan och kolla lite.

You are my Sunshine

Kategori: Kärlek

Kan inte ens beskriva hur glad jag blir när jag ser denna tavlan som världens bästa man köpte till mig igår. Precis så är det! Han är min sol.
Han lyfte upp mig när jag mådde som sämst, han ger mig styrka att fortsätta när jag bara vill lägga ner. Utan honom är hela världen grå.

Egentid och sånt.

Kategori: Felicia

Min man är på jobbet och minime är lämnad till hennes farmor som ska ha henne i nästan en vecka. Och här Sitter jag, helt jäkla uttråkad och undrar vad jag gjorde förr när jag inte hade Julie varannan helg? Jag har vant mig vid att ha henne konstant och vid att hon inte träffar sin biopappa så ofta.
Så är sitter jag, jag har bakat tillochmed. Då är det riktigt illa, för jag är inte alls en sån hurtig morsa med nybakta bullar och går efter varenda regel som folk som tycker det ska vara på ett speciellt sätt har sagt , utan jag är väl en slags rebell mamma. Om man nu kan kalla sig det, jag lär mitt barn att vara självständig, jag låter henne leka och utforska , jag kan skilja på mitt liv som mamma , och mitt liv som felicia.
Jag har nämligen andra intressen än bara barn, jag gillar inte prata bebisbajs, och jag bojkottar numera öppna förskolor där föräldrarna inte gör annat än att jämföra sina barn.

Hejhej, hemskt mycket hej!

Kategori: Kärlek

Efter ett Bra tag så tar jag tag i bloggandet igen. Mest för att jag saknar Att skriva av mig.
Vad exakt jag ska blogga om har jag inte kommit fram till ännu, jag beskriv det som "välkommen till kaoset igen" dock så är det ett helt makalöst underbart kaos och jag är i en lyckobubbla för tillfället.
Vi kan köra en presentation för dem som är nya läsare.
En ganska galen, stressad, glad, envis tjej som har stora förhoppningar om livet, älskar böcker, musik (skriva egen musik är bäst) bli kliad på ryggen och bara få leva mitt liv precis som jag vill leva det. Mamma till Julie , född 2010. Henne fick jag som naiv sjuttonåring men det har gått alldeles utmärkt för oss ändå.
Jag lever med mitt livs kärlek Mick, som jag dessutom är förlovad med! Med honom kom det två bonus barn som jag avgudar.
Precis färdig med skolan, diplomerad massör och undersköterska är numera min titel.
Bor i en trea i Halmstad med vår härliga lilla (stora varannan vecka) familj.

då kör vi igång igen!

Kategori: Allmänt

Då startar jag igen .
välkommen in i kaoset igen!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.